Pelletsvärme i Dalsland AB

Västra Götalands län

Information

Pelletsvärme i Dalsland AB är ett företag som finns i Åmål. I Pelletsvärme i Dalsland AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Robert Arnold som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Dessi Rosie som är född 1958 och har titeln Suppleant, Karlsson, Malin Reené som är född 1966 och har titeln Revisor, Ryman, Sven Bertil som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pelletsvärme i Dalsland AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Pelletsvärme i Dalsland AB på telefon 0532-15388.

Föremålet för bolagets verksmahet är förvaltning av fastigheter och aktier, konsultationer inom värme och energi, installationer och underhåll av bränsleanläggningar för fasta bränslen och solenergi samt försäljning av bränslepellets och annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pelletsvärme i Dalsland AB av bolagstypen Aktiebolag.

Pelletsvärme i Dalsland AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Pelletsvärme i Dalsland AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Pelletsvärme i Dalsland AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pelletsvärme i Dalsland AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Pelletsvärme i Dalsland AB har 556380-6123 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.