Fysio Sjukgymnastik i Åmål Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Fysio Sjukgymnastik i Åmål Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Åmål här finns det många olika Aktiebolag. Fysio Sjukgymnastik i Åmål Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Åmål jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Fysio Sjukgymnastik i Åmål Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556382-6303.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 019-185231 alternativt besöka eller skicka post till Fysio Sjukgymnastik i Åmål Aktiebolag på följande adress Järntorgsg. 12, 703 61, Örebro.

Fysio Sjukgymnastik i Åmål Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Fysio Sjukgymnastik i Åmål Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ekholm, Rolf Gustaf Tyko som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva sjukgymnastik och gymnastikverksamhet samt videoproduktion för visning av förebyggande åtgärder beträffande ergonomi på olika arbetsplatser och för visning av gymnasikverksamhet. Utgivande av böcker, föreläsningar och kursarrangemang. Bedriva konstruktion, tillverkning och försäljning av ergonomisk anpassade hjäpmedel samt övrig därmed förenlig verkamhet.