Webline Teknik AB

Västra Götalands län

Information

Webline Teknik AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Webline Teknik AB finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Webline Teknik AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Webline Teknik AB har haft sedan 1994-01-01. Webline Teknik AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Webline Teknik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Elisebergsg. 7, 662 35, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0532-18520.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Webline Teknik AB Privat, ej börsnoterat.

Webline Teknik AB har idag 556383-2285 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Webline Teknik AB

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom maskinkonstruktion och automation för industriell verksamhet såsom tillverkning och konvertering av tex papper och olika typer av folie m.m. samt tillverkning av utrustning för dessa områden och därmed förenlig verksamhet.

I Webline Teknik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Högberg, Hans Sten som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedborg, Maud Annika som är född 1950 och har titeln Suppleant, Åström, Monica Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Granli Revisionsbyrå i Åmål AB som är född och har titeln Revisor, .