Vänsberg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Vänsberg Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Åmål här finns det många olika Aktiebolag. Vänsberg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Åmål jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Vänsberg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556385-5096.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0532-20032 alternativt besöka eller skicka post till Vänsberg Aktiebolag på följande adress Vänsbergs Gård, 662 98, Tösse.

Vänsberg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Vänsberg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Onsjö, Per Staffan som är född 1953 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruksrörelse, idka konsultrörelse inom managementområdet, bedriva handel med båtar, äga och förvalta fast och lös egendom. Bolaget skall även handla med konst, antikviteter och värdepapper.