Dalslands Motor Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Dalslands Motor Aktiebolag är ett av många företag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Dalslands Motor Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dalslands Motor Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Dalslands Motor Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-02-26. Men sedan 1991-01-01 så har Dalslands Motor Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vänersborgsv. 45, 662 32, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dalslands Motor Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-12275.

Åmål arbetar för att företag som Dalslands Motor Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dalslands Motor Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall idka handel med bilar, båtar, sportartiklar, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dalslands Motor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dalslands Motor Aktiebolag och det är följande personer, Jansson, Hans Olof som är född 1959 och har titeln VD, Jansson, Hans Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Cedhagen, Lena Marianne som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Hallgren, Anders Evert som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dalslands Motor Aktiebolag är 556388-4518.