Lennart Storms Fiske och Måleri AB

Västra Götalands län

Information

Lennart Storms Fiske och Måleri AB är ett av många bolag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Lennart Storms Fiske och Måleri AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lennart Storms Fiske och Måleri AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Lennart Storms Fiske och Måleri AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-07-04. Men sedan 1994-01-01 så har Lennart Storms Fiske och Måleri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kompassg. 23, 662 36, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lennart Storms Fiske och Måleri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-10604.

Åmål arbetar för att bolag som Lennart Storms Fiske och Måleri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lennart Storms Fiske och Måleri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva charterfiske, försäljning av fiskeutrustning, målerirörelse, försäljning av färg och tapeter, konsultverksamhet inom måleri och fiske, snickeri och byggnadsverksamhet, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lennart Storms Fiske och Måleri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lennart Storms Fiske och Måleri AB och det är följande personer, Storm, Hans Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Storm, Gunhild Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lennart Storms Fiske och Måleri AB är 556399-4002.