T. Wennerstens Mekaniska, TWM Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

T. Wennerstens Mekaniska, TWM Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där T. Wennerstens Mekaniska, TWM Aktiebolag finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. T. Wennerstens Mekaniska, TWM Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket T. Wennerstens Mekaniska, TWM Aktiebolag har haft sedan 2004-10-07. T. Wennerstens Mekaniska, TWM Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till T. Wennerstens Mekaniska, TWM Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Förrådsg. 9, 662 34, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0532-14110.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är T. Wennerstens Mekaniska, TWM Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

T. Wennerstens Mekaniska, TWM Aktiebolag har idag 556403-5615 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för T. Wennerstens Mekaniska, TWM Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

I T. Wennerstens Mekaniska, TWM Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wennersten, Hans Torbjörn som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Tenman Wennersten, Ylva Ann C som är född 1962 och har titeln Suppleant, Eliasson, Sven Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .