Anna Berg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Anna Berg Aktiebolag är ett företag som finns i Åmål. I Anna Berg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berg, Anna Heléne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Anders Olof som är född 1954 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anna Berg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Anna Berg Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall driva datakonsulttjänster samt teknisk beräkning inom konstruktion och off shore, framställning av konst och konsthantverk, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Anna Berg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Anna Berg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Anna Berg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Anna Berg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anna Berg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Anna Berg Aktiebolag har 556408-4167 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.