Opcon Autorotor Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utveckla och marknadsföra komponenter och delsytem till förbränningsmotorer, företrädesvis miljöriktiga hjälp- aggregat, baserade på skruvkompressorteknik, och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Opcon Autorotor Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Opcon Autorotor Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1990-10-18 så skapades Opcon Autorotor Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556408-6485 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Åmål.

Just nu är Opcon Autorotor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Opcon Autorotor Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-4664500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Opcon Autorotor Aktiebolag är Wallmark, Karin Cecilia som är född 1974 och har titeln Extern VD, Hasselström, Rolf Michael som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Falkenström, Bengt Göran som är född 1949 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Brändström, Kjell Magnus som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .