S.E.G. Mekanik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

S.E.G. Mekanik Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som S.E.G. Mekanik Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

S.E.G. Mekanik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

S.E.G. Mekanik Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-12-18. Men sedan 1991-01-01 så har S.E.G. Mekanik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på S.E.G. Mekanik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Åmål arbetar för att verksamheter som S.E.G. Mekanik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för S.E.G. Mekanik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva utveckling och tillverkning av mekaniska och elektroniska vägnings- och reglerinstrument samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för S.E.G. Mekanik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till S.E.G. Mekanik Aktiebolag och det är följande personer, Söderholm, Ernst Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderholm, Eva Marianne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Salemyr, Ola Svante Erik som är född 1969 och har titeln Revisor, Jansson, Lars Christer som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för S.E.G. Mekanik Aktiebolag är 556413-1778.