Företagstjänst, Eriksson & Bäckström Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva ekonomisk och juridisk rådgivning, bokförings- och deklarations- och utbildningsverksamhet inom redovisning och skatter, datatjänster, auktionsverksamhet, maskinuthyrning inom jord- och skogsbruk, jord och skogsbruk samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Företagstjänst, Eriksson & Bäckström Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Företagstjänst, Eriksson & Bäckström Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1990-12-13 så skapades Företagstjänst, Eriksson & Bäckström Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Företagstjänst, Eriksson & Bäckström Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Företagstjänst, Eriksson & Bäckström Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556413-1935 är organisationsnummret för företaget som finns i Åmål.

Just nu är Företagstjänst, Eriksson & Bäckström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Företagstjänst, Eriksson & Bäckström Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0532-20900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bäckström, Lars Ove -Eriksson, Hans Tage Wolrath -Eriksson, Ulla Britta Matilda -Hellman Bäckström, Britt Marie

Följande personer är på något sätt aktiva inom Företagstjänst, Eriksson & Bäckström Aktiebolag är Bäckström, Lars Ove som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Hans Tage Wolrath som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ulla Britta Matilda som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellman Bäckström, Britt Marie som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.