Rooth Skogsvård Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Rooth Skogsvård Aktiebolag är ett företag som finns i Åmål. I Rooth Skogsvård Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Roth, Hans Robert som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Roth, Roger Tryggve som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Roth, Ronnie Hartwig som är född 1962 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rooth Skogsvård Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rooth Skogsvård Aktiebolag på telefon 070-3491102.

Bolaget skall bedriva skogsentreprenader, skogskörslor och jordbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rooth Skogsvård Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rooth Skogsvård Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rooth Skogsvård Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rooth Skogsvård Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rooth Skogsvård Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Roth, Hans Robert -Roth, Roger Tryggve

Rooth Skogsvård Aktiebolag har 556413-8179 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.