Pelletsvärme i Dalsland Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Åmål finns det ett Aktiebolag som heter Pelletsvärme i Dalsland Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Pelletsvärme i Dalsland Aktiebolag i Västra Götalands län. Åmål är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1991-04-09 så har Pelletsvärme i Dalsland Aktiebolag varit registrerat. Idag är Pelletsvärme i Dalsland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Pelletsvärme i Dalsland Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Industrig. 5, 662 34, Åmål. Vi ni istället prata med Pelletsvärme i Dalsland Aktiebolag så kan ni göra det på 0532-15388.

Bolaget skall installera och underhålla bränsleanläggningar, för fasta bränslen och solenergi, försäljning av bränslepellets och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eriksson, Robert Arnold som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Dessi Rosie som är född 1958 och har titeln Suppleant, Karlsson, Malin Reené som är född 1966 och har titeln Revisor, Ryman, Sven Bertil som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen. .

Pelletsvärme i Dalsland Aktiebolag har 556424-0785 som sitt organisationsnummer.