Alfs Marin Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och Alfs Marin Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Alfs Marin Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Alfs Marin Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Alfs Marin Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-05-14. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där bolaget finns i jobbar för att bolag som Alfs Marin Aktiebolag ska trivas.

Alfs Marin Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åmål så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alfs Marin Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Alfs Marin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Alfs Marin Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-18586.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Alfs Marin Aktiebolag är Huber, Mikael Eduard som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stambro, Anneli Marit Emilie som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Cummerow, Wolfgang som är född 1944 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Björn Åke som är född 1951 och har titeln Revisor, Reventia som är född och har titeln Revisor, .

Alfs Marin Aktiebolag har 556424-9869 som sitt organisationsnummer.