Memoria Music AB

Västra Götalands län

Information

Memoria Music AB är ett av många företag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Memoria Music AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Memoria Music AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Memoria Music AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1991-06-11. Men sedan 1992-01-01 så har Memoria Music AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Torgg. 1, 662 31, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Memoria Music AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-18899.

Åmål arbetar för att företag som Memoria Music AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Memoria Music AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva musikproduktion och uthyrning av ljudanläggningar, försäljning av musikinstrument, inspelningsverksamhet, utgivning av fonogram, filmproduktion, förlagsverksamhet, utföra byggnadsarbeten och renoveringar, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Memoria Music AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Memoria Music AB och det är följande personer, Karlsson, Gösta Torbjörn som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandell, Klas Gunnar som är född 1956 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Memoria Music AB är 556427-0535.