KLÄD-CENTER I ÅMÅL Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och KLÄD-CENTER I ÅMÅL Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och KLÄD-CENTER I ÅMÅL Aktiebolag är ett av dem. Statusen för KLÄD-CENTER I ÅMÅL Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

KLÄD-CENTER I ÅMÅL Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-09-19. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där företaget finns i jobbar för att företag som KLÄD-CENTER I ÅMÅL Aktiebolag ska trivas.

KLÄD-CENTER I ÅMÅL Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åmål så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av dam- och tonårskonfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KLÄD-CENTER I ÅMÅL Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är KLÄD-CENTER I ÅMÅL Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med KLÄD-CENTER I ÅMÅL Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-13637.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med KLÄD-CENTER I ÅMÅL Aktiebolag är Bååt, Birgit Margareta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bååt, Stefan Fredrik som är född 1975 och har titeln Suppleant, Skålberg, Per Håkan som är född 1964 och har titeln Revisor, Bokföringstekniska Byrån i Mellerud Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

KLÄD-CENTER I ÅMÅL Aktiebolag har 556432-9034 som sitt organisationsnummer.