Simonsson & Larsson Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556433-4703 är organisationsnummer för bolaget Simonsson & Larsson Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Simonsson & Larsson Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Simonsson & Larsson Åkeri Aktiebolag finns i.

Simonsson & Larsson Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-09-25 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Simonsson & Larsson Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Simonsson & Larsson Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Simonsson & Larsson Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Simonsson & Larsson Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0532-51102 eller genom brev på följande adress:
Bräcke Ängar 223, 662 91, Åmål

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, äga och förvalta värdepapper, fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Simonsson & Larsson Åkeri Aktiebolag och det är Simonsson, Lars Åke Mellvin som är född 1955 och har titeln VD, Simonsson, Lars Åke Mellvin som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsson, Simon Robert som är född 1986 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars Börje Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,