United Block Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bestå av marknadsföring och handla med produkter och varor inom byggindustrin, äga samt handla med maskiner inom byggindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för United Block Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är United Block Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1991-10-21 så skapades United Block Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel United Block Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

United Block Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556434-4041 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åmål.

Just nu är United Block Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med United Block Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0532-16680 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom United Block Aktiebolag är Sörqvist, Ann Ingrid Frideborg som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörqvist, Anna Ingrid Maria som är född 1924 och har titeln Suppleant, Lidén, Stefan Johan som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .