Tandläkarpraktik Anders Hultén Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556439-0911 är organisationsnummer för företaget Tandläkarpraktik Anders Hultén Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tandläkarpraktik Anders Hultén Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Tandläkarpraktik Anders Hultén Aktiebolag finns i.

Tandläkarpraktik Anders Hultén Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-01-10 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tandläkarpraktik Anders Hultén Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tandläkarpraktik Anders Hultén Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tandläkarpraktik Anders Hultén Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tandläkarpraktik Anders Hultén Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0532-13302 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 21, 662 31, Åmål

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik, fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tandläkarpraktik Anders Hultén Aktiebolag och det är Hultén, Anders Martin som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultén, Eva-Lotte som är född 1958 och har titeln Suppleant, Åström, Monica Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Granli Revisionsbyrå i Åmål AB som är född och har titeln Revisor,