Studio Saxess i Åmål Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och Studio Saxess i Åmål Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Studio Saxess i Åmål Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Studio Saxess i Åmål Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Studio Saxess i Åmål Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-04-24. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där bolaget finns i jobbar för att bolag som Studio Saxess i Åmål Aktiebolag ska trivas.

Studio Saxess i Åmål Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åmål så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva frisörverksamhet, uthyrning av frisörstolar och annan frisörutrustning, försäljning av kosmetika och hårvårdsprodukter, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Studio Saxess i Åmål Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Studio Saxess i Åmål Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Studio Saxess i Åmål Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-14120.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Studio Saxess i Åmål Aktiebolag är Andersson, Rose-Marie Linnéa som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gullberg, Pia Charlott som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Renström, Per Robin som är född 1970 och har titeln Suppleant, Åström, Monica Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Granli Revisionsbyrå i Åmål AB som är född och har titeln Revisor, .

Studio Saxess i Åmål Aktiebolag har 556446-5101 som sitt organisationsnummer.