NYA ÅNIMSKOG HANDEL Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

NYA ÅNIMSKOG HANDEL Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där NYA ÅNIMSKOG HANDEL Aktiebolag finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. NYA ÅNIMSKOG HANDEL Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. NYA ÅNIMSKOG HANDEL Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till NYA ÅNIMSKOG HANDEL Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till GAMLA ÖRNÄSGATAN 2, 662 31, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0532-25337.

Åmål arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är NYA ÅNIMSKOG HANDEL Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

NYA ÅNIMSKOG HANDEL Aktiebolag har idag 556447-6660 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för NYA ÅNIMSKOG HANDEL Aktiebolag

Bolaget skall bedriva lanthandel och därmed förenlig verksamhet.

I NYA ÅNIMSKOG HANDEL Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grönlund, Bo Jörgen Mattias som är född 1972 och har titeln VD, Grönlund, Bo Jörgen Mattias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönlund, Jessica Sofia som är född 1974 och har titeln Suppleant, .