Dalboreddens Åkeri AB

Västra Götalands län

Information

Dalboreddens Åkeri AB är ett av många bolag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Dalboreddens Åkeri AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dalboreddens Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Dalboreddens Åkeri AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1992-09-07. Men sedan 1992-01-01 så har Dalboreddens Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bengtsforsv. 21, 662 91, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dalboreddens Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6949352.

Åmål arbetar för att bolag som Dalboreddens Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dalboreddens Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva åkerirörelse och idka därmed förenliga verksamheter samt äga och förvalta värdepapper.

Firmatecknare för Dalboreddens Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dalboreddens Åkeri AB och det är följande personer, Andersson, Karl Freddy Robert som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kjell Bert Ronny som är född 1955 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Raymond som är född 1967 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dalboreddens Åkeri AB är 556452-0996.