Kjell Heintz Bil Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kjell Heintz Bil Aktiebolag är ett av många företag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Kjell Heintz Bil Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kjell Heintz Bil Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Kjell Heintz Bil Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1992-12-17. Men sedan 1993-01-01 så har Kjell Heintz Bil Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Karlstadsv. 85, 662 36, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kjell Heintz Bil Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-16314.

Åmål arbetar för att företag som Kjell Heintz Bil Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kjell Heintz Bil Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av nya och begagnade bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kjell Heintz Bil Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Heintz, Gustav Per-Olov -Heintz, Kjell-Olov -Heintz, Lena Birgitta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kjell Heintz Bil Aktiebolag och det är följande personer, Heintz, Kjell-Olov som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Heintz, Lena Birgitta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Heintz, Gustav Per-Olov som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lidén, Stefan Johan som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kjell Heintz Bil Aktiebolag är 556459-0189.