Edutain Sweden AB

Västra Götalands län

Information

556472-6130 är organisationsnummer för företaget Edutain Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Edutain Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Edutain Sweden AB finns i.

Edutain Sweden AB har varit registrerat sedan 1993-09-23 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Edutain Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Edutain Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Edutain Sweden AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Yli-Tokola, Esa Tapani -Yli-Tokola, Heikki Aatos

Vill ni komma i kontakt med Edutain Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8197521 eller genom brev på följande adress:
Vinterg. 15 C, 661 32, Säffle

Bolaget skall bedriva förmedling av kompetens inom de kategorier som faller in under personlig utveckling av medarbetare i företag, organisationer och till privatpersoner. Förmedling utföres genom kurser och föredrag, genom video, audiokassetter och övriga förmedlingskanaler som från tid till annan är tillgängliga. Bolaget skall även producera och försälja de produkter genom vilka kompetensen förmedlas samt äga, köpa och sälja aktier och värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Edutain Sweden AB och det är Yli-Tokola, Esa Tapani som är född 1955 och har titeln VD, Yli-Tokola, Esa Tapani som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Yli-Tokola, Heikki Aatos som är född 1950 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gösta Lennart Martin som är född 1956 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån G Fredriksson KB som är född och har titeln Revisor,