Tinas Hälsobod Aktiebolag (Life)

Västra Götalands län

Information

Tinas Hälsobod Aktiebolag (Life) är ett bolag som finns i Åmål. I Tinas Hälsobod Aktiebolag (Life) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rahmn, Diana Kristina som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lantz, Brita Teresia som är född 1922 och har titeln Suppleant, Åström, Monica Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Granli Revisionsbyrå i Åmål AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tinas Hälsobod Aktiebolag (Life) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tinas Hälsobod Aktiebolag (Life) på telefon 0532-10134.

Bolaget skall bedriva detaljförsäljning av hälsokost, alternativ medicin och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tinas Hälsobod Aktiebolag (Life) av bolagstypen Aktiebolag.

Tinas Hälsobod Aktiebolag (Life) är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tinas Hälsobod Aktiebolag (Life) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Tinas Hälsobod Aktiebolag (Life) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tinas Hälsobod Aktiebolag (Life) så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Lantz, Brita Teresia -Rahmn, Diana Kristina

Tinas Hälsobod Aktiebolag (Life) har 556473-3003 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.