Rogestam & Widing Rådgivning och Rekrytering AB

Västra Götalands län

Information

Rogestam & Widing Rådgivning och Rekrytering AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Rogestam & Widing Rådgivning och Rekrytering AB finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rogestam & Widing Rådgivning och Rekrytering AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Rogestam & Widing Rådgivning och Rekrytering AB har haft sedan 1994-01-01. Rogestam & Widing Rådgivning och Rekrytering AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Rogestam & Widing Rådgivning och Rekrytering AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tydjebyn 530, 662 98, Tösse men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0532-20145.

Åmål arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Rogestam & Widing Rådgivning och Rekrytering AB Privat, ej börsnoterat.

Rogestam & Widing Rådgivning och Rekrytering AB har idag 556476-6664 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Rogestam & Widing Rådgivning och Rekrytering AB

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom informations- och utbildningsområdet jämte ledarskapsutveckling inom enskilt företagande och den offentliga sektorn samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Rogestam & Widing Rådgivning och Rekrytering AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Widing, Sture Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Rogestam, Anna Christina som är född 1943 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .