Laminova Production Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och marknadsföring av oljekylare och därtill hörande produkter, ävensom äga och förvalta produktionsresurser, fastigheter och aktier och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Laminova Production Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Laminova Production Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1993-12-10 så skapades Laminova Production Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Laminova Production Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Laminova Production Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556478-6704 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åmål.

Just nu är Laminova Production Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Laminova Production Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0532-61300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Laminova Production Aktiebolag är Hasselström, Rolf Michael som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Falkenström, Bengt Göran som är född 1949 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Brändström, Kjell Magnus som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .