Tord Anderssons Transport Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och Tord Anderssons Transport Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tord Anderssons Transport Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tord Anderssons Transport Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tord Anderssons Transport Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-01-12. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tord Anderssons Transport Aktiebolag ska trivas.

Tord Anderssons Transport Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åmål så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed jämförlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tord Anderssons Transport Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Tord Anderssons Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Tord Anderssons Transport Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5330505.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Tord Anderssons Transport Aktiebolag är Andersson, Tord Morgan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lisbeth Marita som är född 1955 och har titeln Suppleant, Skålberg, Per Håkan som är född 1964 och har titeln Revisor, Bokföringstekniska Byrån i Mellerud Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Tord Anderssons Transport Aktiebolag har 556479-9921 som sitt organisationsnummer.