Fornanders Livs Aktiebolag (Ica Nära)

Västra Götalands län

Information

Fornanders Livs Aktiebolag (Ica Nära) är en verksamhet som finns i Åmål. I Fornanders Livs Aktiebolag (Ica Nära) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Broback Fornander, Käth Marion som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Fornander, John Emrik som är född 1934 och har titeln Suppleant, Lidén, Stefan Johan som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fornanders Livs Aktiebolag (Ica Nära) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fornanders Livs Aktiebolag (Ica Nära) på telefon 0532-23010.

Bolaget skall bedriva detaljhandel inom dagligvaruhandeln samt försäljning av petroleum och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fornanders Livs Aktiebolag (Ica Nära) av bolagstypen Aktiebolag.

Fornanders Livs Aktiebolag (Ica Nära) är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fornanders Livs Aktiebolag (Ica Nära) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Fornanders Livs Aktiebolag (Ica Nära) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fornanders Livs Aktiebolag (Ica Nära) så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Broback Fornander, Käth Marion -Fornander, John Emrik

Fornanders Livs Aktiebolag (Ica Nära) har 556502-4089 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.