Högheden Naturfiber AB

Västra Götalands län

Information

556507-2252 är organisationsnummer för bolaget Högheden Naturfiber AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Högheden Naturfiber AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Högheden Naturfiber AB finns i.

Högheden Naturfiber AB har varit registrerat sedan 1995-02-02 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Högheden Naturfiber AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Högheden Naturfiber AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Högheden Naturfiber AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Högheden Naturfiber AB så kan ni göra det på telefon genom 0532-607710 eller genom brev på följande adress:
Bygghyttan Bruket , 662 95, Fengersfors

Bolaget ska försälja byggmaterial, utföra byggnadsarbeten såsom isolering, blästring liknande byggnadsarbeten samt arkitektverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Högheden Naturfiber AB och det är Bandgren, Kjell Jan-Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Bandgren, Kristin Britta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Engelbrektsson, Folke Thomas som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,