Möbelcenter i Åmål Aktiebolag (Mio)

Västra Götalands län

Information

556507-7038 är organisationsnummer för verksamheten Möbelcenter i Åmål Aktiebolag (Mio). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Möbelcenter i Åmål Aktiebolag (Mio) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Möbelcenter i Åmål Aktiebolag (Mio) finns i.

Möbelcenter i Åmål Aktiebolag (Mio) har varit registrerat sedan 1995-01-14 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Möbelcenter i Åmål Aktiebolag (Mio) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Möbelcenter i Åmål Aktiebolag (Mio) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Möbelcenter i Åmål Aktiebolag (Mio) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Möbelcenter i Åmål Aktiebolag (Mio) så kan ni göra det på telefon genom 0532-12455 eller genom brev på följande adress:
Karlstadsv. 61, 662 36, Åmål

Bolaget skall driva möbeldetaljhandel samt handel med bosättningsartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Möbelcenter i Åmål Aktiebolag (Mio) och det är der Nederlanden, Sten Gustav som är född 1955 och har titeln VD, der Nederlanden, Sten Gustav som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallin, Göran John Mikael som är född 1963 och har titeln Suppleant, Söderlund, Saga Yvonne Harriet som är född 1947 och har titeln Revisor, Renström, Per-Erik Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor