Grönlunds Färg AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av färg, tapeter och övriga måleriartiklar samt målningsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Grönlunds Färg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Grönlunds Färg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1995-08-17 så skapades Grönlunds Färg AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556517-8075 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åmål.

Just nu är Grönlunds Färg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Grönlunds Färg AB så går det att nå dem via telefon på 0532-18880 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Grönlunds Färg AB är Grönlund, Bo Jörgen Mattias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönlund, Anna-Greta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lidén, Stefan Johan som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .