Reac AB

Västra Götalands län

Information

Reac AB är ett av många företag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Reac AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Reac AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Reac AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1995-07-17. Men sedan 1998-01-01 så har Reac AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Forsbrog. 4, 662 34, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Reac AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-61100.

Åmål arbetar för att företag som Reac AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Reac AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse, tillverka, utveckla och marknadsföra elektroniska och elektromekaniska manöverdon (solenoider) för olika ändamål, såsom t ex växelförare, nack skydd, tankluckor, turboaggregat samt industriella applikationer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Reac AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Reac AB och det är följande personer, Dahlén, Jan Anders som är född 1971 och har titeln Extern VD, Hasselström, Rolf Michael som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Falkenström, Bengt Göran som är född 1949 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Brändström, Kjell Magnus som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Reac AB är 556520-2875.