Electec System AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och Electec System AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Electec System AB är ett av dem. Statusen för Electec System AB är att Bolaget är aktivt.

Electec System AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-18. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där företaget finns i jobbar för att företag som Electec System AB ska trivas.

Electec System AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Åmål så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla, tillverka och sälja elektroniska och mekaniska styrsystem samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Electec System AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Electec System AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Electec System AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-16856.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Electec System AB är Gustafsson, Berndt Niclas som är född 1964 och har titeln VD, Gustafsson, Berndt Niclas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Marie Susanne som är född 1966 och har titeln Suppleant, Berglund, Gunn-Britt Margareta som är född 1957 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Electec System AB har 556521-0522 som sitt organisationsnummer.