Bernt Engelbrektssons El AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och Bernt Engelbrektssons El AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bernt Engelbrektssons El AB är ett av dem. Statusen för Bernt Engelbrektssons El AB är att Bolaget är aktivt.

Bernt Engelbrektssons El AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-20. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bernt Engelbrektssons El AB ska trivas.

Bernt Engelbrektssons El AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Åmål så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra elinstallationer samt bedriva försäljning av elartiklar, service och konsult inom elteknik, handel med värde- papper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bernt Engelbrektssons El AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Bernt Engelbrektssons El AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Bernt Engelbrektssons El AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5545524.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bernt Engelbrektssons El AB är Engelbrektsson, Bernt Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Engelbrektsson, Ronny Gunnar som är född 1962 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Bernt Engelbrektssons El AB har 556522-1131 som sitt organisationsnummer.