Lantservice i Ånimskog AB

Västra Götalands län

Information

Lantservice i Ånimskog AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Lantservice i Ånimskog AB finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lantservice i Ånimskog AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lantservice i Ånimskog AB har haft sedan 2002-02-25. Lantservice i Ånimskog AB har funnits sedan och 2002-01-21 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lantservice i Ånimskog AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gyltungebyn 401, 662 97, Ånimskog men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lantservice i Ånimskog AB Privat, ej börsnoterat.

Lantservice i Ånimskog AB har idag 556522-3442 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lantservice i Ånimskog AB

jordbruk, skogsbruk och handel med jordbruksmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lantservice i Ånimskog AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Björn Einar Johan I som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Katarina Camilla Charlotte som är född 1968 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisor, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Ulla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.