Eurocash Food i Åmål AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva detaljhandel med livsmedel och dagligvaror samt varuhussortiment, däribland leksaker, hemelektronik, klockor, smycken, bijouterier ävensom bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Eurocash Food i Åmål AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Eurocash Food i Åmål AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1995-07-26 så skapades Eurocash Food i Åmål AB och bolaget är har F-skattsedel Eurocash Food i Åmål AB har haft det sedan 2000-01-01.

Eurocash Food i Åmål AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-01

556523-4803 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åmål.

Just nu är Eurocash Food i Åmål AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Eurocash Food i Åmål AB så går det att nå dem via telefon på 0532-16036 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Jakobsson, Hans Fredrik Håkan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Eurocash Food i Åmål AB är Jakobsson, Hans Fredrik Håkan som är född 1968 och har titeln VD, Jakobsson, Hans Fredrik Håkan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Frank J som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Egeland, Ronnie som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lyhus, Vidar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Roald, Jon Arne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Baaz, Kristina Marie som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .