L G J Fastighet i Åmål AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av byggmaskiner, elinstalla- tioner, äga och förvalta fastigheter och finansiella instrument, fastighetsskötsel, konsult och grossist inom elbranschen, montage och service av apparater, maskiner samt gatljus samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för L G J Fastighet i Åmål AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är L G J Fastighet i Åmål AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1995-07-27 så skapades L G J Fastighet i Åmål AB och verksamheten är har F-skattsedel L G J Fastighet i Åmål AB har haft det sedan 1997-01-01.

L G J Fastighet i Åmål AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556523-9075 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Åmål.

Just nu är L G J Fastighet i Åmål AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med L G J Fastighet i Åmål AB så går det att nå dem via telefon på 0532-17820 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom L G J Fastighet i Åmål AB är Gustafsson, Jan Anders Crister som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Lars-Göran som är född 1958 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .