DalboBåtar Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

DalboBåtar Aktiebolag är ett av många företag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som DalboBåtar Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

DalboBåtar Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-02-01.

DalboBåtar Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1996-04-22. Men sedan 2007-02-01 så har DalboBåtar Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till G. Örnäsg. 9, 662 31, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DalboBåtar Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-10200.

Åmål arbetar för att företag som DalboBåtar Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för DalboBåtar Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva båt- och båttillbehörsförsäljning och därmed förenlig verksamhet, handel med marina fritidsartiklar samt handel och service av ATV-fordon såsom fyrhjulingar och snöskotrar och därmed förenlig verksamhet, varvsverksamhet och inomhus uthyrning för förvaring av båtar upp till 25 meter, dyk-, bärgnings-, undervattens- och besiktningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet, båtcharter-, båtuthyrning- och konferensverksamhet samt därmed förenlig verksamhet, köpa, äga och förvalta fast egendom, äga och förvalta aktier, värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för DalboBåtar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till DalboBåtar Aktiebolag och det är följande personer, Skogh, Sven Håkan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Göran Evert som är född 1945 och har titeln Suppleant, Engelbrektsson, Folke Thomas som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för DalboBåtar Aktiebolag är 556530-8441.