Claes Jansson Förvaltning AB CJAB

Västra Götalands län

Information

Claes Jansson Förvaltning AB CJAB är ett av många bolag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Claes Jansson Förvaltning AB CJAB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Claes Jansson Förvaltning AB CJAB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Claes Jansson Förvaltning AB CJAB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1996-07-05. Men sedan 1996-01-01 så har Claes Jansson Förvaltning AB CJAB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Elisebergsg. 15, 662 35, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Claes Jansson Förvaltning AB CJAB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-62820.

Åmål arbetar för att bolag som Claes Jansson Förvaltning AB CJAB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Claes Jansson Förvaltning AB CJAB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall förvalta aktier, äga och hyra ut maskinentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Claes Jansson Förvaltning AB CJAB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Claes Jansson Förvaltning AB CJAB och det är följande personer, Jansson, Claes Einar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Majken Marléne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Westberg, Stefan Jan-Erik som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Claes Jansson Förvaltning AB CJAB är 556532-5718.