Stilmagazinet i Åmål Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Stilmagazinet i Åmål Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Stilmagazinet i Åmål Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Stilmagazinet i Åmål Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Stilmagazinet i Åmål Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1996-10-21. Men sedan 1996-01-01 så har Stilmagazinet i Åmål Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mellanbrog. 8, 662 31, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stilmagazinet i Åmål Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-10250.

Åmål arbetar för att verksamheter som Stilmagazinet i Åmål Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stilmagazinet i Åmål Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med konfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stilmagazinet i Åmål Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stilmagazinet i Åmål Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Anna Jessica som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundberg, Malin Erika som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallin, Göran John Mikael som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stilmagazinet i Åmål Aktiebolag är 556535-1482.