Lasse Robertssons Åkeri AB

Västra Götalands län

Information

Lasse Robertssons Åkeri AB är ett av många verksamheter som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Lasse Robertssons Åkeri AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lasse Robertssons Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Lasse Robertssons Åkeri AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1997-01-15. Men sedan 1997-01-01 så har Lasse Robertssons Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hagalundsg. 8, 662 36, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lasse Robertssons Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-14944.

Åmål arbetar för att verksamheter som Lasse Robertssons Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lasse Robertssons Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lasse Robertssons Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Harén Robertsson, Siv Inger M -Robertsson, Lars Ingemar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lasse Robertssons Åkeri AB och det är följande personer, Robertsson, Lars Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Harén Robertsson, Siv Inger M som är född 1948 och har titeln Suppleant, Karlsson, Malin Reené som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lasse Robertssons Åkeri AB är 556538-1091.