SLINDHIT Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

SLINDHIT Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som SLINDHIT Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

SLINDHIT Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

SLINDHIT Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1997-08-05. Men sedan 1997-01-01 så har SLINDHIT Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lunneg. 10, 662 31, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SLINDHIT Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-10900.

Åmål arbetar för att verksamheter som SLINDHIT Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SLINDHIT Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva konsulterande ingenjörsbyrå innefattande projektledning, programmering, utbildning, försäljning och ser- vice av PC-datautrustning och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom äga och förvalta fast och lös egendom.

Firmatecknare för SLINDHIT Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SLINDHIT Aktiebolag och det är följande personer, Lind, Ulf Sture Ingvar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Elisabeth Margareta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SLINDHIT Aktiebolag är 556544-1085.