Spakebol AB

Västra Götalands län

Information

556551-4337 är organisationsnummer för bolaget Spakebol AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Spakebol AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Spakebol AB finns i.

Spakebol AB har varit registrerat sedan 1998-01-21 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Spakebol AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Spakebol AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Spakebol AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Jansson, Ann Maria -Jansson, Hans Douglas

Vill ni komma i kontakt med Spakebol AB så kan ni göra det på telefon genom 0531-12300 eller genom brev på följande adress:
Storg. 12, 666 30, Bengtsfors

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, köp-, försäljning samt förvaltning av fastigheter inklusive jordbruk och köp-, försäljning samt förvaltning av värdepapper samt obligationer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Spakebol AB och det är Jansson, Hans Douglas som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Ann Maria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,