Boquist Service Aktiebolag (Statoil)

Västra Götalands län

Information

Boquist Service Aktiebolag (Statoil) hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Boquist Service Aktiebolag (Statoil) finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Boquist Service Aktiebolag (Statoil) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Boquist Service Aktiebolag (Statoil) har haft sedan 2005-05-07. Boquist Service Aktiebolag (Statoil) har funnits sedan och 2005-05-07 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Boquist Service Aktiebolag (Statoil) så kan ni göra det genom att skicka er post till Tösse 88, 662 98, Tösse men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0532-20095.

Åmål arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Boquist Service Aktiebolag (Statoil) Privat, ej börsnoterat.

Boquist Service Aktiebolag (Statoil) har idag 556552-8121 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Boquist Service Aktiebolag (Statoil)

Bolaget skall bedriva bensinstationsverksamhet, kioskhandel och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Boquist Service Aktiebolag (Statoil) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Boquist, Rolf Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Boquist, Vendla Berit Lilien som är född 1938 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Irene Maria som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .