Fagerhultar'n i Åmål Bygg & Schakt Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Fagerhultar'n i Åmål Bygg & Schakt Aktiebolag är ett av många företag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Fagerhultar'n i Åmål Bygg & Schakt Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fagerhultar'n i Åmål Bygg & Schakt Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Fagerhultar'n i Åmål Bygg & Schakt Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1998-03-31. Men sedan 1998-01-01 så har Fagerhultar'n i Åmål Bygg & Schakt Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kilarna 2029, 662 91, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fagerhultar'n i Åmål Bygg & Schakt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-15668.

Åmål arbetar för att företag som Fagerhultar'n i Åmål Bygg & Schakt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fagerhultar'n i Åmål Bygg & Schakt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall utföra byggnadsarbete, schakt- och entreprenadverksamhet ävensom idka förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fagerhultar'n i Åmål Bygg & Schakt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fagerhultar'n i Åmål Bygg & Schakt Aktiebolag och det är följande personer, Lundgren, Per Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gunvor Irene som är född 1937 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fagerhultar'n i Åmål Bygg & Schakt Aktiebolag är 556554-3393.