LBC Värm-Dal AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns LBC Värm-Dal AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Åmål här finns det många olika Aktiebolag. LBC Värm-Dal AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Åmål jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

LBC Värm-Dal AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556555-3111.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0532-607760 alternativt besöka eller skicka post till LBC Värm-Dal AB på följande adress Strömsbergsg. 21, 662 34, Åmål.

LBC Värm-Dal AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I LBC Värm-Dal AB så sitter följande personer i styrelsen: , Svenhage, Sten Göran som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . , , Andersson, Sune Evert som är född 1948 och har titeln Suppleant . Johansson, Karl Robin Marcus som är född 1971 och har titeln Suppleant . Nilsson, Gustav Håkan som är född 1951 och har titeln Suppleant . Pousi, Pauli Andréas som är född 1973 och har titeln Suppleant . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkerirörelse, speditionsrörelse, bilfinansieringsverksamhet, inköp och försäljning av petroleumprodukter och andra bilförnödenheter, transportförmedling, mark och anläggningsentreprenader, inköp och försäljning samr produktion av grusprodukter och därmed förenlig verksamhet, samt äga och förvalta fast egendom.