Microlind AB

Västra Götalands län

Information

Microlind AB är en verksamhet som finns i Åmål. I Microlind AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindqvist, Henrik Edvard som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindqvist, Frank som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindqvist, Berit Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Pettersson, Erik Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Microlind AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Microlind AB på telefon 0532-71116.

Bolaget skall utveckla elektroniska system för process- och produktionskontroll inom industriautomatisering och marknadsföra produktideér inom detta område och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Microlind AB av bolagstypen Aktiebolag.

Microlind AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Microlind AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-12-14 och Microlind AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-12-14.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Microlind AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindqvist, Frank -Lindqvist, Henrik Edvard

Microlind AB har 556560-1779 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.