Stålia Hall Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Stålia Hall Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Stålia Hall Aktiebolag finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stålia Hall Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Stålia Hall Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Stålia Hall Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Stålia Hall Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 16, 662 34, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0532-607440.

Åmål arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Stålia Hall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Stålia Hall Aktiebolag har idag 556563-5371 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Olsson, Bengt Ivar Jonny -Paulsson, Eva Katarina är den som för stunden ansvarar för Stålia Hall Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel (enligt prislistor) och entreprenader (enligt offertförfarande) med material, (leveranser) och tjänster, (projektering-montering-projektledning) där komponenter till små och medelstora industrihusbyggnationer såsom stålstommar, överbyggnader i stål och plåt, portar och fönster ingår samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Stålia Hall Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Bengt Ivar Jonny som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Eva Katarina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Karlsson, Malin Reené som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .