Forsbacka Kraft AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva produktion av elektrisk kraft och därmed förenlig verksamhet samt idka handel med värdepapper inklusive certifikat.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Forsbacka Kraft AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Forsbacka Kraft AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1998-12-28 så skapades Forsbacka Kraft AB och verksamheten är har F-skattsedel Forsbacka Kraft AB har haft det sedan 1999-01-01.

Forsbacka Kraft AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556563-5769 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Åmål.

Just nu är Forsbacka Kraft AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Forsbacka Kraft AB så går det att nå dem via telefon på 0532-23100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Ingvar Karl-Henrik -Rosenblad, Carl Axel Eberhard

Följande personer är på något sätt aktiva inom Forsbacka Kraft AB är Rosenblad, Carl Axel Eberhard som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Ingvar Karl-Henrik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Fredrik Karl Vilhelm som är född 1977 och har titeln Suppleant, Rosenblad, Carl Fredrik Mathias C som är född 1970 och har titeln Suppleant, Härsel, Hans-Olov som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.